Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه و دانشگاه گفت: قیام ۱۵ خرداد، آغاز ظهور عشق و ارادت به پیشوایی صالحان بود.
به گزارش ایسنا‌، منطقه آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام شیخ مصطفی جان‌نثاری در مراسم گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد در مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز، اظهار کرد: امامت، یکی از معارف بسیار عالی و از نعمات ارزشمند الهی در تاریخ اسلام بوده و این نعمت بزرگ در تاریخ مسلمانان همواره مورد کفران نعمت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امامت از بزرگ‌ترین آلاء الهی برای بشر است، افزود: به فرموده‌ی امام صادق (ع) امامت و ولایت، بزرگترین نعمت معنوی پرودگار است.
حجت‌الاسلام جان‌نثاری خاطرنشان کرد: در روایات مختلف، امامت را (نعمة مکفوره) یعنی نعمتی که مورد کفران قرار گرفته شده است، خطاب کرده‌اند؛ متاسفانه امت اسلامی نعمت‌هایی چون پیشوایی حضرت علی(ع) و ائمه‌ی اطهار را به‌گونه‌ای کفران کرده‌اند که در مقابل هیچ نعمتی اینگونه کفران نعمت نشده است!
این کارشناس مسائل مذهبی با تاکید بر اینکه پیروزی انقلاب، پاداش قدرشناسی مردم بود، افزود: عاشقان اهل‌بیت(ع) در جریان قیام ۱۵ خرداد و انقلاب اسلامی به سبب قدرشناسی از برکات امامت، به ثبات و پیروزی رسیدند.
وی با اشاره به اینکه، قیام ۱۵ خرداد آغاز ظهور عشق و ارادت به امامت، پیشوایی صالحین، پرچمداری اهل فضیلت و جایگاه مرجعیت و روحانیت بود، یادآور شد: شیعیان سال‌ها در مکتب تاسوعا و عاشورا و شهادت اهل‌بیت(ع) سینه زدند و درنهایت این گوهر عشق را در قیام ۱۵ خرداد به نتیجه رساندند.
حجت‌الاسلام جان‌نثاری تاکید کرد: مردم در ۱۵ خرداد کفن پوش به صحنه آمده و این قیام، تجلی ارادت به جایگاه امامت و ولایت شد.
وی گفت: امروز، مردم در ۳۹ سالگی انقلاب اسلامی، قدر پیشوای انقلاب را می‌دانند؛ امام(ره)، شخصیت بزرگی بود که در سال‌های سخت و در میان امواج گوناگون، کشتی انقلاب را به زیبایی هدایت و رهبری کرد.
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه شایسته است امروز رهبر معظم انقلاب از مسئولان کشور و از خواص، دغدغه‌ی فکری نداشته باشد، متذکر شد: ما باید همواره قدر نعمت ولایت‌فقیه را بدانیم، شخصیتی که راهنما و رهبر ماست و در شرایط مختلف راه و چاه را نشان می‌دهد.
وی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری، برای کشور و مکتب اهل‌بیت(ع) نعمت گران‌بهایی است، افزود: متاسفانه برخی قدر پیشوایی که دارای چنین مرجعیت گسترده، فقیه، بصیر و عالم است، را نمی‌دانند و این شخصیت والامقام مجبور می‌شود در برخی سخنرانی‌ها، اشتباهات صاحب منصبان و... را اصلاحیه بزند!
حجت‌الاسلام جان‌نثاری با بیان اینکه، مردم قدر ولی‌فقیه را می‌دانند، متذکر شد: متاسفانه مشکل قدرنشناسی از سمت برخی خواص است، درحالی که تا امروز فراز و نشیب‌ها، مشکلات داخلی و توطئه‌ی تجزیه آذربایجان و دیگر توطئه‌ها یکی پس از دیگری از جایگاه ولایت خنثی شده است.
وی گفت: امروز نگرانی مقام معظم رهبری، توطئه نفود دشمن بوده که این نفوذ گاهی از قلم و مسند برخی خواص است، امروز به لطف خدا، طلبه‌های تربیت یافته‌ در قم، همانند سیدحسن نصرالله، شیخ زکزاکی و... در بلاد مختلف نورافشانی می‌کنند، در حالی که اینجا مرکز انقلاب است ما باید قدر این نعمات و آرمان‌های ارزشمند را دانسته و در جهت تعالی و توسعه جهانی آن بکوشیم!
وی خاطرنشان کرد: گاهی برخی، آنگونه که شایسته است از جایگاه رفیع ولایت‌فقیه اطاعت کنند، فرمان‌ نمی‌برند! امید است از شهدای انقلاب و شهدای جهان، درس بگیرم؛ امروز جهان اسلام از یمن گرفته تا سوریه و عراق و... تشنه‌ی نعمت امامت بوده و امروز جهان اسلام نیازمند گوهر ولایت است.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۰۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود
  • امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • ببینید | ظهور شتر مرغ نادر در عربستان پس از یک قرن