Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه ایلام گفت: ملت ایران پیوند عمیقی با روحانیت دارند همه مردم در طول تاریخ شیعه این پیوند وجود داشته و روحانیت همیشه جایگاه ویژه‌ای در بین مردم داشته و مورد اعتماد مردم بوده این اعتماد و همراهی مردم و روحانیت ۱۵ خرداد ۴۲ را خلق کرد. ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۱ استانها ایلام نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، خرداد را می‌توان نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران و یادگاری از پیوند توده‌های مردم کشور دانست 10 سال بعد از کودتایی که حکومت قانونی ایران را ساقط کرده بود و دورانی پر ازخفقان و سانسور 15 خرداد به نقطه عطفی بزرگ در تاریخ معاصر ایران تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخی که نمی‌توان و نباید به سادگی از کنار آن گذشت. بر این اساس دفتر تسنیم در ایلام با حجت‌الاسلام محمد نقی لطفی نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام مصاحبه‌ای انجام که مشروح آن در پی می‌آید.

تسنیم: تاثیر 15 خرداد 42 بر روند پیشبرد انقلاب اسلامی را بیان فرمائید؟

لطفی: 15 خرداد 42 یکی از حوادث بسیار مهم و تاثیر گذار در پیشبرد انقلاب اسلامی به رهبری حضرت(ره) بود که ملت ایران در 15 خرداد نشان داد برای تحقق انقلاب اسلامی جان خود را تقدیم دستاوردهای انقلاب اسلامی می‌کند. حادثه 15 خرداد اگر چه تلخ بود اما توانست روند سقوط نظام شاهنشاهی را تصریح ببخشد.

تسنیم: خاطراتی از خرداد 42 در استان ایلام را بیان فرمائید؟

لطفی: در خرداد 42 من حدوداً 6 یا 7 ساله بودم که بیاد دارم بعد از دستگیری حضرت امام(ره) به دعوت روحانیت استان ایلام و مرحوم آیت‌الله محمد تقی مروارید مردم ایلام در مسجد جامع اجتماع کردند و مرحوم ابوی دست مرا گرفت بود و با هم آمدیم مسجد جامع ایلام که مملو از جمعیت بود و حیاط و خیابان‌های اطراف آن نیز از جمعیت پر شده بود و مردم گریه می‌کردند و بر علیه رژیم شاه شعار می‌دادند دو نفر منبر رفتند مرحوم شیخ لطفی برادر بنده و آیت‌الله مروارید که نام امام(ره) می‌آوردند و مردم به شدت داد می‌زدند و شعار "یا مرگ یا خمینی" را سر می‌دادند.

نکته مهم از این خاطره آن است که رژیم شاه و دستگاه امنیتی آن روز تصور اینکه در استان دور افتاده‌ای مانند ایلام که دسترسی به وسائل ارتباطی و رادیو و تلویزیون نداشت چنین حادثه‌ای رخ دهد نداشت و این موضوع حکومت شاه و سیستم امنیتی را گیج کرده بود.

تسنیم: خرداد 42 نشان می‌دهد که وحدت مردم و روحانیت نقطه آغاز انقلاب اسلامی بوده این وحدت را چگونه‌ می‌بینید؟

لطفی: ملت عزیز ایران پیوند عمیقی با روحانیت دارند همه مردم در طول تاریخ شیعه این پیوند وجود داشته است و روحانیت همیشه جایگاه ویژه‌ای در بین مردم داشته است و روحانیت مورد اعتماد مردم بوده است این اعتماد و جایگاه و همراهی مردم و روحانیت 15 خرداد 42 را خلق کرد که به انقلاب اسلامی ایران منتج شد.

تسنیم: 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته پیوند مردم و روحانیت را در این مدت چگونه ارزیابی می‌کنید؟

لطفی: تبلیغات گسترده علیه روحانیت توسط دشمنان انقلاب اسلامی در این 40 سال نتوانسته خللی در اعتماد مردم با روحانیت به وجود آورد و مردم به رغم اینکه مشکلات دارند ولی به دیده احترام به روحانیت نگاه می‌کنند و هنوز مردم روحانیت را پناه خود به عنوان پشتوانه دینی و فرهنگی خود می‌دانندو همین اعتماد و اطمینان حادثه 15 خرداد را آفرید و 15 خرداد 42 آغاز حرکت کوبنده و انقلابی علیه رژیم فاسد شاه و استبداد سیاه و دیکتاتور حاکم بود که وحدت مردم و روحانیت آن را به وجود آوردند.

تسنیم: پیام 15 خرداد 42 برای نسل امروز و فردای ایران را بیان کنید؟

لطفی: مشعل انقلاب اسلامی را پر فروغ نگهدارند و با وحدت و برادری و اعتماد متقابل مردم و روحانیت در مقابل ظلم و ستم دشمن همیشگی شیطان بزرگ آمریکا بیستند.

مصاحبه از رضا میرزاد

انتهای پیام/ح

R7718/P1361/S6,52/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۸۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور، سیدعلی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان استانی، شهرستانی و اقشار مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت برگزار شد.

محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور در این اجلاسیه اظهار کرد: دوره‌هایی را پشت سر گذاشتیم که در همه آن ایام با تکیه بر دین‌مداری مردم از آزمون‌ها عبور کردیم، توفیقات بزرگی در مبارزه با رژیم ستمشاهی حاصل شد، دوران پر افتخار دفاع مقدس، دوران سازندگی با رشد علمی و دوران مقابله با تحریم‌ها و تهاجمات فرهنگی را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: درباره علل عبور از این بحران‌ها تحلیل‌های مختلفی وجود دارد؛ اما آنچه مسلم است تأسی به شهدا و بهره‌گیری از ظرفیت خون مطهر شهدا و ویژگی‌های جهاد و شهادت یکی از عوامل اصلی توفیق در عبور از این بحران‌هاست. در انقلاب تمرین دین‌داری کردیم، تمرین آمدن به عرصه دین و عبور از این اتفاقات بسیار مهم و اتفاقات بزرگ به‌واسطه حضور شهدا در کشور به منصه ظهور رسید.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور بیان کرد: شهید هدآیت‌الله طیب در بهترین دانشگاه‌های غرب آمریکا پذیرفته شد، درس خود را آغاز کرد، جنگ که می‌شود برمی‌گردد به ایران تا در جنگ تحمیلی علیه رژیم بعث شرکت کند، این شهید در وصیت‌نامه خود قید می‌کند «اگر شهید شدم جنازه من را در روستای محروم خودم دفن کنید تا با توجه به آرامگاه من مسئوللن بیایند به مردم محروم روستا خدمت کنند». با تواضع می‌گوید در دوران زنده بودنم نتوانستم کاری برای مردم کنم، باشد که آرامگاه من منشأ رسیدگی به روستا باشد، این یعنی اخلاص، آینده‌نگری و رقم زدن تاریخ.

منصوری اضافه کرد: سال‌ها گذشت و به برکت وصیت این شهید امروز پل روستا توسط استاندار و همکارانشان ساخته شد، این یعنی فرهنگ شهادت و آینده سازی. رحمت و رضوان خداوند متعال بر شهدای غزه که بیش از چند ده هزار شهید اهدا کردند؛ اما ایستادند تا پوزهٔ نجس این سگ صهیونیستی را به خاک بمالند.همه دنیا منسجم شدند تا آسیب بزنند به جبهه مقاومت؛ ببینید روزبه‌روز بر اقتدار این جبهه با محور ایران افزوده می‌شود، همه دست‌به‌دست هم دادند تا سوریه را زمین بزنند، سید و مولای ما ایستاد، گفت سوریه بماند؛ سید حسن نصرالله ایستاد، حضرت آقا راهبری کردند.

وی عنوان کرد:در همه شاخص‌های مهم کشور در حوزه‌های اقتصادی رو به پیشرفت است. رهبر انقلاب فرمودند در بیش از ۵۰ شاخص اقتصادی وضعمان از قبل بهتر است؛ شاخص‌های مهمی مانند رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری، کنترل نقدینگی، افزایش تولید و بسیاری از شاخص‌های بزرگ و مهم از قبل بهتر بوده هرچند مشکلات معیشتی و اقتصادی داریم که به برکت کار جهادی و شبانه‌روزی که دولت انجام خواهد داد در کنار پشتیبانی مردم روزبه‌روز شاهد روز‌های بهتر باشند.

صدای انقلاب اسلامی در همه دنیا شنیده می‌شود

آیت‌الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به گسترش آرمان‌های انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان گفت: امروز صدای انقلاب اسلامی در همه دنیا شنیده می‌شود، مجری تلویزیون آمریکا می‌گوید؛ دانشجویان دانشگاهیان آمریکا شعار‌هایی با مضامین شعار‌های شهدا، آیت‌الله خامنه‌ای، اسلام، عدالت، عزت و اخلاق را می‌دهند، امروز می‌بینیم که شهدا چه عظمتی خلق کرده‌اند.

وی اضافه کرد: دیروز فریاد رهایی قدس را سر می‌دادیم، مرگ بر آمریکا، اسرائیل و صهیونیسم سر می‌دادیم، صدای ما صدای تنها بود؛ اما به برکت مقاومت شهدا و خون درخشان شهدا، امروز در همه دنیا شعار‌های انقلابی اسلامی را سر می‌دهند، امروز در همه جهان این شعار از زبان انسان‌های آزاده طنین‌انداز شده هر صدایی که راه شهیدان را جلوی پای ما قرار بدهد، صدای خدا، اولیا و انبیا بوده و هر صدایی که قصد داشت راه شهیدان را به فراموشی بسپارد، این صدا، صدای شیطان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: مردم، جوانان، دختران، زنان و مردان با وجود تلاش دشمنان راه شهیدان را گم نکرده‌اند، پرچم اسلام در سراسر جهان برافراشته می‌شود و صدای منجی عالم بشریت از تریبون‌های سراسر جهان شنیده خواهد شد.

حسینی خطاب به منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور بیان کرد: مردم قدردان نعمت‌های انقلاب هستند، همه دوران ذلت‌بار طاغوت که نه جاده وجود داشت و نه امکانات را دیده‌ایم، آن دوران سراسر فقر، ذلت، خواری و عقب‌ماندگی بود؛ در حالی که سراسر کشور منابع نفتی بود و آن شاه ملعون می‌گفت؛ آن‌قدر پول‌های هنگفت در اختیار داریم که نمی‌دانیم آن را چه کار کنیم.

وی ادامه داد: امروز خدمات نظام رخ‌نمایی می‌کند، مردم شاکر و سپاسگزار هستند؛ اما ظرفیت جمهوری اسلامی بیشتر از این چیز‌هاست، ظرفیت نظام ظرفیت جهانی بوده با همه این سرمایه‌های بسیار گسترده؛ اما در بخشی از مسائل، استان کهگیلویه و بویراحمد مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت جاده‌های ارتباطی این استان توضیح داد: جاده‌های ارتباطی مناسب نیست و بخشی از این راه‌های ارتباطی ایمنی لازم را ندارند، راه‌آهن یکی از مطالبات است که خیلی وقت پیش مصوب شده، اما مورد بی‌توجهی قرار گرفت.

حسینی با بیان وضعیت سد‌های استان کهگیلویه و بویراحمد تشریح کرد: سد‌هایی که در این استان وجود دارد، کمترین بهره‌ای از آنها نصیب مردم استان می‌شود، همان‌طوری که نفت برای همه قابل استفاده بوده و توقع داریم که مردم این استان از آب سد‌ها بهره کافی را ببرند.

وی اضافه کرد: سد چمشیر ۲ میلیارد مترمربع حجم ذخیره‌سازی دارد؛ اما در تقسیم این آب استان کهگیلویه و بویراحمد بهره کمی دارد، از سد مارون بهره نمی‌بریم، بیشترین سهم آب سد کوثر به استان‌های همجوار می‌رسد. انتظار می‌رود حقآبه این استان از این سد‌ها دیده شود. سد آبریز مطالبه مهم مردم است، این وضعیت ناامیدکننده نباید ادامه پیدا کند.

جهانیان مات و مبهوت اقتدار ایران هستند

حجت‌الاسلام علی وحدانی فر امام‌جمعه دهدشت نیز بیان کرد: اگر امروز ایران اقتدار دارد و جهانیان مات و مبهوت مانده‌اند به این دلیل است که ایران دشمن اصلی خود را در منطقه سر جای خود نشاند و این غیرت و ایستادگی اقتدار دارد. مردمی که از زمان پهلوی اول تاکنون همچنان ایستادگی کردند، آنهایی که در ۱۳۱۶ در ممبی بهمئی و قلعه علا، در تنگ تامرادی و جنگ بجستان‌ایستادگی کردند، تا ایران با افتخار بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد