Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@00:29:13 GMT

قيام 15 خرداد براي حفظ ارزشها بود

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۹۱۱۹۹

قيام 15 خرداد براي حفظ ارزشها بود

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا - نماينده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبري گفت: قيام 15 خرداد در واقع يک فراخوان هميشگي براي پيوستن به انقلاب و حفظ ارزش ها و دستاوردهاي آن از سوي شهداي اين روز بود.

آيت الله امان نريماني روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اظهار داشت: آن هايي که در حادثه قيام 15 خرداد نقش ايفا کردند در واقع مردمي بودند که از ظلم و ستم دستگاه حاکم بر آن زمان خسته و اميدشان بعد از خدا به امام راحل (ره) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: آن ها در راه امام و انقلاب پافشاري کردند و براي پيروز شدن از جانشان گذشتند تا امروز ثمره آن که انقلابي مقتدر و طراز اول در جهان است را شاهد باشيم.
آيت الله نريماني گفت: مردم قم، ورامين و بسياري شهرهاي ديگر وقتي شنيدند حضرت امام (ره) دستگير شده به خيابان ها آمدند و قيامي بزرگ که بعدها منجر به پيروزي انقلاب شد را ايجاد کردند.
عضو مجلس خبرگان رهبري با تاکيد بر اينکه 15 خرداد يک يوم الله در تاريخ کشورمان محسوب مي شود، تصريح کرد: در اين روز به خوبي مشخص شد مردم از رژيم ستمشاهي خسته شده و راه آزادي خود را در گرو حمايت از امام عظيم الشان مي دانند.
وي همچنين در خصوص اعلام عزاي عمومي هميشگي روز 15 خرداد از سوي حضرت امام (ره) گفت: تاثر ايشان از حادثه رخ داده براي هزاران نفر از مردم بي گناه که کشته و مجروح شدند باعث شد اين تصميم مهم را بگيرند.
آيت الله نريماني گفت: گراميداشت قيام خونين 15 خرداد در واقع تجليل از بزرگمردان و شيرزناني است که در راه حضرت امام (ره) جانفشاني کردند تا راه پيروزي انقلاب اسلامي هموار شود.
نماينده کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبري در پايان تاکيد کرد: يوم الله 15 خرداد روزي مهم در تاريخ انقلاب به شمار مي رود و همه ما وظيفه داريم اين روز را به بهترين شکل ممکن گرامي بداريم.
7458/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۹۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • مطهری امام
  • روز صعود از لیگ یک به لیگ برتر: 16 خرداد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت